... de wereld verandert als je zelf beweegt ...

Atelier

Naast tuinieren is mijn creatieve hobby het maken van krachtsieraden met edelstenen.

Edelstenen en met name hun energetische, spirituele verbinding fascineren me al jaren. Met de orgonite techniek maak ik intuïtief sieraden met edelstenen. Daarbij probeer ik de wat minder gangbare soorten te vinden en te verwerken in hars.

 

 

 

Tevens maak ik hoeden volgens de aloude millinery methode en freestyle oplossingen.

Een fascinerend vak, precisiewerk en kunstzinnigheid tegelijk.

Mijn hoeden hebben inmiddels een eigen website gekregen.Nieuwsgierig?  een impressie

Vele jaren heeft het ontwerpen van kleding mij geboeid als hobby. Ook het ontwerpen en maken van kleding voor andere mensen. Ondertussen maakte ik ook hoeden van stof,voornamelijk voor mijzelf. En het dragen van hoeden bleef beperkt tot de winter en in de cabrio.

Maar het ontwerpen en maken van draagbare hoeden en fascinators is te leuk om te laten begrenzen door mijn eigen draagcapaciteit.

Inmiddels was namelijk ook al het maken van hoeden op hoedenmallen volgens het millinery vak erbij gekomen en ontstond de drang tot uitbreiding van mijn werkzaamheden.

Daarom heb ik besloten mijn creativiteit te delen en sta regelmatig op een kunstmarkt of doe mee aan een expositie om mijn hoeden en andere accessoires te verkopen.

Het aanbod varieert daardoor. De collectie bestaat meestal uit een mix van hoeden van Sinamay, wolvilt en andere millinery materialen en van stof.

Van gelegenheidshoeden zoals voor Prinsjesdag, of een bruiloft tot dagelijks draagbare zomer- en winterhoeden. Altijd ontworpen en handgemaakt door mijzelf.

 

Er zijn altijd enkele exemplaren te zien en verkrijgbaar op Etsy:

www.etsy.com/shop/studiosphinx

Wilt u graag een hoed op maat voor een speciale gelegenheid?

U bent van harte welkom.

Hartelijke groet,

Ina

 

Agenda evenementen: 2023

Zaterdag 8 juli: Groene Zomermarkt, Stadsboerderij De Wiershoeck in Groningen (Beijum) Op deze markt sta ik met de krachtsieraden.

Zodra er weer een workshop of andere geschikte fair/kunstmarkt gepland is staat deze in de agenda.